郭晶晶孖囡囡睇跳水比賽 細女霍中怡精靈可愛

霍啟剛與郭晶晶結婚多年來一直都很恩愛,育有一子兩女的他們幸福美滿。日前郭晶晶雖然已經退役多年,今年以頒獎嘉賓身份出席一連兩天的香港公開跳水錦標賽,她亦感慨良多:「看着熟悉的流程,熟悉的跳板,熟悉的動作,在泳池邊安靜觀賽的我,其實心裏非常的激動!看着一位位年紀輕輕的跳水運動員,起跳前的緊張、起跳時的全力以赴,完成動作後的擔憂,從她們每一個細微的表情,我都仿佛看到了當年的自己。」郭晶晶更帶着囡囡霍中妍一起到場為參賽者加油打氣,相中囡囡搭住媽咪膊頭,相當可愛!

而霍啟剛帶細女霍中怡去睇音樂劇的親子照,他透露一家人兵分多路帶小朋友出街:「爺爺帶哥哥去玩,媽媽帶姐姐去朋友生日會,我就帶妹妹去睇音樂劇場。表演用咗好多圖形、顏色同音樂吸引小朋友,雖然妹妹好細個,但一樣可以全神貫注咁睇表演,仲睇得好開心!」雖然霍啟剛都會出post向網民分享家庭照,身穿粉紅色外套的霍中怡眼仔碌碌,她對著鏡頭完全唔怕醜,相當可愛!

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟