【拳王】花足一年時間增磅40磅 張振朗巨腩照曝光

「擂台拳擊,總會分出勝負,而人生旅途,卻難判斷得失。」由陳耀全監製的無綫台慶劇《拳王》,將接檔《星空下的仁醫》、於11月23日(周二)起逢周一至周五晚九點半翡翠台播出。以拳擊為主題,著墨探討人性的《拳王》,主要演員有黎耀祥、張振朗、黃子恒、朱敏瀚、姚子羚、蔡潔、賴慰玲、譚俊彥、鄭子誠、許家傑、翟威廉、冼灝英、李君妍及孟希璘等。

早前,《拳王》官方網站「拳王The Ringmaster 2021」發布了首條宣傳片,由男主角之一的張振朗擔任旁白:「你嘅擂台喺邊度?每一日我哋為生活、為現實搏命,但呢個係咪唯一嘅選擇?試吓忠於自己,為一個信念去奮鬥,唔好由其他人去定義你嘅價值。」配以祥仔戲味十足的表情、緊湊的氣氛以及主角們努力奮鬥的操練畫面,相當熱血。在相關宣傳片中,振朗苦練多時的爆肌造型亦終於曝光,脹爆的胸肌配以零脂肪、線條靚絕的無敵朱古力肌,吸睛度爆燈!

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟