余逸思問答遊戲偏幫193  七師傅指肥仔最淫邪

由陳俞希(Hailey)及余逸思(Yoshi)以及居台的許綽婷(AV)作主持的ViuTV全新節目《台灣乜都拜》今晚播出。今、明兩集邀得ERROR成員193和肥仔以及七仙羽師傅作嘉賓,分兩隊進行問答遊戲,勝方可獲得台灣廟宇金雞一隻。

在問答遊戲中,Yoshi不時向193和肥仔大派貼士,令七師傅不滿,指被逼要用神通開天眼求正確答案,更大爆Yoshi偏心:「點解你要幫佢地咁多呢?我知你鍾意193,但係你都唔駛咁,費時你陣間勾起佢條筋」,令Yoshi十分無奈,193則笑言自己「條筋唔係咁易被人勾起」。而開天眼的七師傅宛如開了「外掛」一樣,幾乎答對全部答案。

而被問到在場誰最淫邪時,七師傅偷笑指非肥仔莫屬:「你睇吓佢望着Hailey嘅眼神就知」,令Hailey哭笑不得。隨後,七師傅更即場幫肥仔收驚,令全場忍俊不禁。

193和肥仔以及七仙羽師傅作嘉賓。
193和肥仔以及七仙羽師傅作嘉賓。
193和肥仔以及七仙羽師傅作嘉賓。
193和肥仔以及七仙羽師傅作嘉賓。
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟