「美人妻」林芊妤與兒子同浴被轟 霸氣回應:有咩問題

(IG)

現年31歲藝人林芊妤(Coffee)出名愛子心切,而近日她更與兒子「伯伯」齊齊到酒店「staycation」,日前(19日)Coffee在個人IG上發布了數張照片,表示兒子在身旁原來是一樣疲累,因為要照顧他。而今天(20日)的最新相片,Coffee發布了同「伯伯」浸浴的照片,大讚與兒子浸浴再看美好風景令她非常好心情。短短發布了一小時,有不少網友看見Coffee與「伯伯」浸浴照感到反感,並留言寫道叫Coffee不要再跟「伯伯」一起洗澡,認為「伯伯」已經有意識,對他將來影響唔好。

當然網友反應兩極,不過Coffee本人也忍不住,回應網友認為與三歲兒子浸浴有什麼問題,她寫道:「真係睇唔出同三歲嘅仔浸浴有咩問題,不過每個屋企都有唔同嘅觀念,我會用自己認為適當嘅方法去教導佢,但我都好想講男&女嘅身體唔一定同性&色畫上等號。呢張相我只係聯想到好lovely Thanks forunderstanding」

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟