36歲徐淑敏教10歲囡囡敷面膜 靚靚過生日!

(IG)

現年36歲的徐淑敏(現改名徐菁遙),早在2009年與商人黃浩閃婚,先後再為對方誕下三名女兒。這位靚媽昨晚(19日)為心柔(Renee) 舉行10歲生日party,以白色及粉姐色做主調極有公主feel。徐淑敏在IG寫下:「Super-duper happy 10th birthday to my dearest Renee!#10YearsOld #HomeSpaParty」原來只是將大埔比華利山4000呎豪宅其中一角輕輕佈置,就變成一場奢華生日party。除了有8套粉紅餐具,又在浴缸中佈置花瓣浴,女兒們又穿上浴衣敷面膜及用青瓜片敷眼,年紀小小已有媽咪教保養,盡得靚媽真傳。

徐菁遙,原名徐淑敏,香港商人,原職模特兒,前無綫電視女藝員,2006年度香港小姐競選旅遊大使獎得主,於比賽前被視為當選熱門人選,惟最終落選,後來成為無綫電視力捧新晉藝人之一,拍攝過電視劇和各種綜藝節目。自婚後誕下三名女兒後逐漸息影。曾為香港天然護膚品牌SÈVE的創辦人及行政總裁,於2016年將品牌以8位數字售出。

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟