吳雨霏練定彈琴為復出鋪路 Sammi打氣:以後彈多啲畀我哋欣賞

吳雨霏(Kary)自從在2015年與網球王子洪立熙(Brian)結婚後,便成為幸福人妻,為先後為洪立熙誕下大仔Asher及細女Galilee,成功湊成一對「好」字。現時專心照顧家庭的Kary,早前在公開場合中透露因大仔已經開始返學,因此準備逐步復出幕前回歸樂壇。Kary也為復出做好準備,日前在IG上分享了自己彈琴的片段。

Kary留言表示︰「我…我…終於買咗個鋼琴喇﹗細個嗰陣阿媽迫彈琴,真係好憎,覺得好悶,入咗行先發覺彈琴係好好玩嘅一件事!到依家好恨彈琴,好想邊彈邊唱,所以今日帶你返屋企真係好好好好開心。大家又記唔記得呢個intro係邊首歌呢?Hint︰係某年演唱會intro 。」而Kary更獲得鄭秀文(Sammi)留言讚好並打氣,Sammi表示︰「以後彈多啲畀我哋欣賞。」

吳雨霏IG圖
吳雨霏IG圖
吳雨霏IG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟