傅嘉莉自爆旺角遇露體狂 自責當時被嚇呆冇舉報犯人

傅嘉莉(Kelly)日前在IG上自爆自己最近在旺角花墟遇到露體狂,但自責當時因被嚇呆沒有舉報對方。

Kelly表示:「昨(前)天約咗朋友喺旺角花墟某店,我一落車便望着電話上的地址搵門牌,街上人來人往,我一邊睇手機一邊搵方向,我忽然向下望電話之際,我望到一個男士的下體,當刻我也質問自己,怎麼可能?但當我再望,他是有著衫同褲,原來只是褲冇拉鏈就這樣放了出來,我當刻停咗腳步,完全呆定了,我真的冇睇錯,他的確在公眾地方『露械』,但我不知道應該要點做,應該大嗌﹑應該同其他人講﹑應該上前同這位男士講你唔可以咁做,定係佢只係唔記得拉返條拉鍊,我就咁呆企了幾十秒,這刻望周圍的人,冇人察覺到他的行為,我就這樣俾佢離開咗。」

Kelly續指:「我喺度質問自己點解當時唔舉報佢,如果其他小朋友睇到呢個畫面,會唔會令到他們有童年陰影,畢竟花墟也是一家大細也會去的地方,如果再又下一次咁嘅事情,我應該點做?」

傅嘉莉iG圖
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟